Slider

Drukke activiteitenmarkt op 21 september

HELVOIRT – 7 september 2019. Aan de activiteitenmarkt Helvoirt Leeft op zaterdag 21 september doen minstens 24 clubs en verenigingen mee.

In de Kastanjelaan bij de winkels laten ze in kraampjes en met acts zien wat ze doen. De markt is van 10.00 tot 17.00 uur.

Deelnemers tot nu toe zijn: Anders Bezig Zijn, Animo, Boekenmarkt, Comité N65 Ondergronds Helvoirt, CV De Kachelaon, De Leijeruiters, Duurzame Energie Haaren, EHBO St. Lucas, Gemeentebelangen, Harmonie Kunst Adelt, HelvoirtNet, Leye Boules, Leyenhof Vrijwilligers, Natuur- en Milieugroep, Ouderen Samen, Plein Helvoirt, PvdA-GL, Scouting, Shuttle, VVV Van Gogh, HelvoirThuis, Contour de Twern, Vereniging 55+, Wereldwinkel Vught.

Op zaterdag 21 september is op het kerkplein ook het NK BBQ Helvoirt. Bij de oude school is de kleding- en boekenmarkt. De kerk is open voor bezichtiging. Kortom: een leuke drukke zaterdag in het oude dorpshart.
Helvoirtse clubs en verenigingen die zich nog niet gemeld hebben kunnen dat alsnog doen bij de organisatie, via info@pleinhelvoirt.nl. Er zijn gratis kraampjes. Desgewenst ook alleen ’s middags.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *