Slider1
slider2

Drie ongevallen in 3 ½ uur in Helvoirt

HELVOIRT – 5 april 2023. Binnen drie en een half uur hebben er vandaag drie ongevallen plaats gevonden in ons mooie Helvoirt.

1. Aan het eind van de middag botste twee auto’s, tussen het kruispunt en de ESSO op elkaar. Beide reden richting Tilburg en tussen de verkeerslichten en het pompstation ging het mis (kop/staart botsing) De chauffeurs zijn nagekeken door ambulance personeel.

2.Het tweede ongeval vond plaats bij de Dijk kruising Molenstraat daar botste een auto zo hevig dat hij zelf (de auto) 112 ging bellen. Het zogenaamd ‘eCall’-systeem is sinds 2018 verplicht in nieuwe auto’s. Forse schade was het gevolg.

3.Tot slot kwamen er een auto en bromscooter op de Dijk met elkaar in botsing. De scooterrijder is meegenomen door de ambulance.

HelvoirtNet/Foto’s Bart Meesters

Download onze gratis app

1 Comment

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • M. Van wetten , 6 april 2023 @ 10:18

  Heel vaak rijden mensen op de N65 lang links en onder de snelheid waardoor andere vreemde bewegingen maken op die weg. Of op het laatste moment vanuit links naar de pomp moeten of de afrit helvorit op 2 plekken.

  Ook de borden richting tilburg iets verderop staat 70 maar er staat onder bij nat weer.
  Als je weet dat het bij nat weer alleen is en je komt daar met 80 aan gaan sommige auto’s in de remmen omdat hun systeem 70 ziet en die kennen de tekst er onder niet.
  Vaak al een noodstop gehad daar omdat iedereen in de remmen gaat. Provincie heeft dit niet goed voor elkaar.
  En wordt alleen maar gevaarlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *