Slider1
slider2

Digitale Open Inloop PvdA-GroenLinks

VUGHT/CROMVOIRT/HELVOIRT – 14 maart 2021. Op dinsdag 23 maart houdt PvdA-GroenLinks vanaf 20.00 u. een digitale Open Inloop. 

Zoals gebruikelijk houdt PvdA-GroenLinks op de dinsdag voorafgaande aan een raadvergadering een Open Inloop. Omdat dit vanwege de nog altijd geldende coronabeperkingen niet in een café kan worden gehouden, organiseren we het ook deze keer weer digitaal.

Tijdens deze Open Inloop bespreken we in ieder geval de agenda van de gemeenteraadsvergadering van 25 maart.

Zoals altijd is er daarnaast volop de gelegenheid eigen onderwerpen aan de orde te stellen. Wil je aan deze Open Inloop meedoen meld je dan aan bij fractievoorzitter Ton van der Vossen via ton@pvda-gl.nl . Na aanmelding ontvang je een link waarmee je aan deze Open Inloop kunt deelnemen.

De Open Inloop is één van de mogelijkheden die PvdA-GroenLinks aan iedereen wil bieden om ideeën en standpunten met onze fractie te delen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *