Slider

Deelnemers enquête vinden duurzaam huis heel belangrijk, maar …

HELVOIRT – 16 januari 2020. Op 27 en 29 januari zijn er in Helvoirt en Haaren informatieavonden over de uitkomsten van de enquête. Inwoners van gemeente Haaren zijn van harte uitgenodigd op maandag 27 januari in HelvoirThuis of op woensdagavond 29 januari in Den Domp.

Er zal veel ruimte zijn voor reacties. Ook worden opties aangereikt om concreet aan de slag te gaan met verduurzaming.

Eind 2019 werd door DEH en de gemeente een enquête gehouden over de verduurzaming van onze huizen. 90% van de deelnemers vindt dit belangrijk, maar de helft daarvan ziet beren op de weg. De antwoorden op de vragen worden gepresenteerd op twee avonden: in Helvoirt en Haaren. Iedereen is welkom om te komen luisteren, vragen te stellen en mee te denken over hoe we hobbels kunnen nemen. Tot slot wordt er ingegaan op de Haarense Aanpak, een pakket dat momenteel al beschikbaar is om inwoners te begeleiden bij woningverduurzaming.

Aanmelden is niet verplicht maar wel wenselijk. Stuur je aanmelding naar: john@DEH-energie.nl

De twee informatieavonden zijn op:

  • maandag 27 januari in HelvoirThuis
  • woensdag 29 januari in Den Domp

Inloop 19.45 uur, aanvang 20.00 uur

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *