Slider1
slider2

De weg naar het ware leven

HELVOIRT – 1 mei 2023. In ons leven bewandelen we vele wegen. Dit zijn niet alleen wegen van voorspoed. Het zijn ook wegen van tegenslag en verdriet.

Soms zijn we de weg kwijt of zijn we beland op een doodlopende weg en moeten we terug om verder te komen. De pelgrims naar Santiago de Compostella stellen zich ten doel om het Heiligdom te bereiken. Maar het is vooral de weg ernaartoe die het hoogtepunt vormt van de reis. De ervaringen en ontmoetingen onderweg die betekenis geven en hun leven verrijken.

Ook de leerlingen van Jezus vroegen zich na zijn dood af: welke weg hebben wij te gaan in ons leven? Jezus had tegen hen gezegd: “ Ik ben de weg, de waarheid en het leven”. Die weg hebben zij toen gevolgd. Kunnen wij die weg van Jezus nu nog volgen? En hoe ziet die weg er dan uit ? De weg van Jezus is heel herkenbaar. Voor wie gelooft in liefde, in gerechtigheid en vrede, in zorgen voor de ander. Die volgt de weg van Jezus. De weg naar het ware leven. En welke weg volgt u in uw leven?

U bent van harte welkom om te luisteren en deel te nemen aan de viering van de Open Kerk Helvoirt op zaterdag 6 mei 2023 in de Oude Sint Nicolaaskerk aan de Van Grevenbroeckstraat te Helvoirt. Aanvang is 19.00 uur.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *