Slider1
slider2

De dierenbescherming zoekt collectanten

Doe mee tijdens de collecteweek van 3 oktober t/m 9 oktober

HELVOIRT – 12 september 2021. De medewerkers en vrijwilligers van de dierenbescherming zetten zich onvermoeibaar in voor het realiseren van onze droom “een wereld waarin de belangen van dieren vanzelfsprekend worden meegenomen in het denken en handelen van mensen ze doen dit met liefde, maar kunnen dit alleen blijven doen met de steun van leden, donateurs en gulle gevers. in de week van 3 oktober t/m 9 oktober vraagt de organisatie om steun tijdens de jaarlijkse collecteweek. geef je op als collectant en loop tijdens de collecteweek met ons mee.

Meld je aan
Dieren verdienen goede zorg, hulp en opvang als het nodig is. Maar ook zoeken we samenwerkingen op, zetten we ons in voor een beter leven voor dieren, lobbyen we om dierenwelzijn te verankeren in de wet, zoeken we naar diervriendelijke alternatieven en inspireren we kinderen middels educatie.

Daarom is het doorzetten van de enige diergerichte collecteweek des te belangrijker. Hoe meer collectanten aan de slag gaan, hoe groter de opbrengst voor hulp aan dieren in nood. Help de Dierenbescherming in de strijd tegen dierenleed en meld je aan als (online) collectant. www.dierenbescherming.nl/collecte

Na aanmelding wordt je automatisch aan Helvoirt gekoppeld, waarna het wijkhoofd van Helvoirt (Annelie Koenraadt) contact met je zal opnemen. Zij zal alles verder uitleggen en de inname en uitgifte van de collecte bussen verzorgen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *