Slider1
slider2

De beste wensen

HELVOIRT – 8 januari 2024. Een nieuw jaar is aangebroken. We wensen elkaar het beste toe. En blijft het daar dan bij? Of heb je ook  goede voornemens voor het nieuwe jaar? Hebben die betrekking op jezelf of op een ander? Wordt het weer meer bewegen of ga jij je inspannen voor het welzijn van de ander?

Een nieuw jaar. Wat gaat het ons brengen? Er is zoveel onrust en oorlog in de wereld. Ontevredenheid onder de mensen in onze maatschappij. Vervreemding van nieuwe mensen die komen leven om ons heen. Je kan er moedeloos van worden over deze gedachtes. Maar het kind in de kribbe geeft ons hoop. Schept licht in de duisternis.  Geeft liefde een gezicht. Zijn oproep tot vrede geldt voor de gehele mensheid.  Vrede stichten in deze roerige tijd? Hoe doe je dat? Kun jij daar zelf iets aan bijdragen? Ja. Kijk naar binnen: schep rust en vrede in je hart. Kijk om je heen en ervaar de liefde van God: in de geboorte van een kind, in de ogen van een eenzame, in het aanraken van een uitgestoken hand van een vreemde. Vrede stichten? Het kan, niets valt buiten de grote liefde die volbracht moet worden, niet is onmogelijk voor wie gelooft. De beste wensen van Open Kerk Helvoirt voor het nieuwe jaar.   

Viering zaterdag 13 januari
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de viering van zaterdag 13 januari 2023 in de  Oude Sint Nicolaaskerk aan de Van Grevenbroeckstraat te Helvoirt. Aanvang is 19.00 uur. Na afloop is er koffie en gelegenheid elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *