Slider1
slider2

Dagje Thuis is weer begonnen!

HELVOIRT – 29 juni 2020. Door de Corona crisis heeft ook Dagje Thuis bijna 3 maanden stilgelegen. Dus wat waren we blij toen het nieuws vanuit de regering kwam dat we in juni weer mochten beginnen.

We zijn begonnen met in de eerste week van juni een bijeenkomst met alle vrijwilligers om te kijken welke zorgen er speelde, te zorgen dat alle protocollen duidelijk waren, maar ook om elkaar weer een keer te zien en bij te praten.

De 2e  week van juni was het zover, we mochten onze gasten weer in het gemeenschapshuis ontvangen. Het was wat onwennig voor iedereen, want hoe zal het gaan, krijgen we het wel gezellig ingericht, wie gaan er komen, hebben we aan alle maatregelen gedacht, enz.

Gelukkig waren, tegen de tijd dat we aan de koffie zaten en de gesprekken op gang kwamen, de twijfels en onzekerheden snel verdwenen. Wat was het fijn om weer als groep aan tafel te zitten. En nog fijner, om te horen dat het Coronavirus al onze gasten heeft overgeslagen.

Nu we een aantal weken draaien en de maatregelen steeds meer “normaal” zijn, gaan we de stap terug naar hele dagen maken in de komende maand. Dan kunnen onze gasten ook weer gaan genieten van de heerlijke maaltijden van Caatjes Catering.

Mocht u de afgelopen periode gemerkt hebben dat het voor u belangrijk is om onder de mensen te komen of dat het voor u als mantelzorger erg kostbaar is om enkele uren “vrij” te zijn en tijd voor uzelf te hebben.

Neem dan via onderstaande gegevens contact op met Ineke, Petra of Esther om te bespreken wat Dagje Thuis voor u kan betekenen. In Helvoirt zitten we op maandag, in Esch op dinsdag en in Haaren op woensdag.

Ineke Matheeuwsen: 06-83692717 of inekematheeuwsen@contourdetwern.nl

Petra van der Pas:      06-82444219  of petravanderpas@contourdetwern.nl

Esther Schellekens:    06-30042286 of estherschellekens@contourdetwern.nl

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *