Slider

Christa brengt 365 dagen Cromvoirt in beeld.

CROMVOIRT – 13 maart 2019. Om niet vast te roesten achter haar iMac dwingt haar hond grafisch ontwerper, Christa Dieden uit Cromvoirt, haar dagelijks te wandelen in en rond Cromvoirt.

Een omgeving die ze enorm inspirerend en rustgevend vindt. Zo struint ze iedere dag via ‘ommetje Cromvoirt’ over de Cromvoirtse dijk langs de Zandleij, golfbaan Bernardus en het Het wiel.

Omdat creativiteit door de aderen van een vormgever stroomt, fotografeerde ze tijdens deze tochten steeds vaker de natuur met al haar veranderingen in weersomstandigheden en verschillende seizoenen. Om zichzelf creatief uit te dagen post ze hiervan nu, één heel jaar lang, iedere dag een foto op Instagram account @rondjemethethondje.

Inmiddels is ze een maand geleden gestart met posten en vindt ze het iedere dag weer een toffe uitdaging om een goede foto te posten. Zo leert ze ook iedere dag weer meer over composities. Over licht en kleur in de natuur. En over het medium Instagram zelf.

Wil je ook geïnspireerd raken door de natuur in Cromvoirt? Volg haar dan via Instagram account @rondjemethethondje.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *