Slider

Brandweer Helvoirt houdt open dag op 2e Pinksterdag

HELVOIRT – 21 mei 2019. Op 10 juni organiseren de vrijwilligers van brandweerpost Helvoirt een spectaculaire dag voor het publiek.

Tussen 12 en 17.00 uur worden er spannende demonstraties gegeven zoals ‘vlam in de pan’ en het bevrijden van verkeersslachtoffers uit een voertuig. Daarnaast zijn er voorbeelden van hulpverlening en brandbestrijding. De bezoekers gaan ook naar huis met brandveiligheidstips. Voor de jeugd zijn er toepasselijke spelletjes. Voor hen wordt het sowieso een ‘spetterende’ dag.

Naast de demonstraties kan men ook de kazerne en het nieuwe blusvoertuig bezichtigen. De brandweerlieden hebben onlangs nieuwe, moderne pakken gekregen. Gekleed in het nieuw zullen ze ook bezoekers aan hun jasje trekken met de vraag om lid te worden van het vrijwillig brandweerkorps.

De OPEN DAG vindt plaats bij de brandweerkazerne aan de Stationsweg.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *