Slider1
slider2

Boeken- en platenmarkt op 16 september

HELVOIRT – 10 september 2023. Op zaterdag 16 september van 10.00 tot 15.00 uur is er weer een Boeken- en platenmarkt in de Oude dr. Landmanschool in Helvoirt, Kastanjelaan 12.

In de oude school ligt een enorme voorraad boeken, platen, cd’s, dvd’s. Met de inzameling en verkoop van boeken zorgen wij er ook dat een omvangrijke hoeveelheid papier een tweede bestemming krijgt en niet aan de straat wordt gezet.

Op 16 september kun je vanaf 10 uur binnenlopen om wat van je gading uit te zoeken. Er kan alleen contant worden betaald, pinnen is niet mogelijk. De opbrengst is steeds voor een goed doel, vrijwel altijd een doel met binding binnen onze gemeente. In de afgelopen 40 jaar is in totaal zo’n 70.000 euro aan goede doelen geschonken.

Dit keer is de opbrengst bestemd voor de Voedselbank en de Scoutinggroep Prins Willem van Oranje in Cromvoirt voor de aanleg van een kampvuurkuil bij hun blokhut aan de Loverensestraat in Cromvoirt.

Verder kunnen elke zaterdag boeken en platen worden ingeleverd tussen 10.00 en 12.00 uur, maar liefst niet tijdens de boekenmarkt.

Tot zaterdag 16 september.
Boekenmarkt Helvoirt.

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *