Slider1
slider2

Boeken en DVD’s lenen in Helvoirt

HELVOIRT – 21 december 2020. Door de corona maatregelen die het kabinet op 14 december heeft afgekondigd is het niet meer mogelijk boeken te lenen in Helvoirt.

Nu het HelvoirThuis is gesloten wil de Boekenmarkt Helvoirt iedereen de gelegenheid geven om gratis boeken en DVD’s te lenen.

Omdat persoonlijk contact vanwege de crisis op dit moment niet wenselijk is heeft de boekenmarkt de volgende regeling getroffen. Iedereen kan boeken en DVD’s lenen, maximaal drie tegelijkertijd. Er kunnen geen specifieke boeken of DVD’s op titel van een bepaalde schrijver worden besteld, dat is organisatorisch niet te doen.

Wel kan ieder aangeven van welk genre hij/zij een boek wil lenen, bijvoorbeeld roman, thriller, geschiedenis, kookboek, kinderboek, stripboek, hobby, kunst, sport, etc. Voor DVD’s geldt dit ook: klassiek, populair, Nederlandstalig, cabaret, etc.

De boekenmarkt zorgt er dan voor dat van elk gevraagd genre de boeken en/of DVD’s klaar liggen en opgehaald kunnen worden in Helvoirt, Kerkstraat 3. De boeken en DVD’s worden dan aan de voordeur neergelegd om contact te voorkomen.

Per persoon kunnen dus maximaal drie boeken of drie DVD’s worden geleend (eventueel van verschillende genres).

U kunt contact met ons opnemen voor het bestellen van boeken via familiemesman@gmail.com of telefonisch 0411-643018.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *