Slider1
slider2

Binnenbrand Helvoirtsestraat

Foto’s; persburo Sander van Gils

HELVOIRT – 27 november 2021. Vanmorgen om 10 over half zes is de Helvoirtse brandweer opgeroepen voor een binnenbrand.

Bij “Bed & Breakfast Helvoirts Broek” aan de Helvoirtsestraat stond iets in brand waardoor er al snel werd opgeschaald Er gingen ook twee ambulances en de extra waterwagen van Helvoirt naar de brand. Ook de brandweer van Haaren was aanwezig. 

De bewoner van het pand zei: ‘Het ging om een oplaadbare accu van een bouwlamp die in brand was gevlogen in de garage. Gelukkig is de zaak direct geblust door de brandweer waardoor erger is  voorkomen. Er is wel veel rookschade.

De bovenliggende B&B-gasten werden gewekt door en knal en door de rookmelder. Ze hebben direct 112 gebeld en ons gewekt. Gelukkig geen persoonlijk letsel”, vertelde de eigenaar.

“Omdat niet duidelijk was wat er precies aan de hand was, bij de dubbele B & B en een woning, is er voor de zekerheid opgeschaald en waren er ook twee ambulances opgeroepen, het ging om een klein binnenbrandje, het viel dus uiteindelijk gelukkig mee”, aldus de brandweer commandant.

Bron: HelvoirtNet

RECHTENVRIJE FOTO'S

RECHTENVRIJE FOTO'S: Zou u er op willen letten dat de foto's/logo's die u aanlevert RECHTENVRIJ zijn. Als u of uw organisatie informatie foto’s/logo’s e.d. aan ons aanlevert geeft u toestemming deze te gebruiken voor plaatsing op onze sites en alle andere gekoppelde publicaties. Indien u niet zelf de rechten bezit dient u van de rechthebbende toestemming te verkrijgen voor plaatsing. Schade zullen wij anders aan de inzender gaan doorberekenen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo, rechtenvrij erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.