Slider1
slider2

Biefstukrestaurant Loetje vanaf donderdag open

HELVOIRT – 5 april 2023. Het biefstukrestaurant Loetje aan de Helvoirtseweg in Vught opent donderdag 6 april de deuren. Loetje heeft het pand van restaurant In ‘t Groene Woud langs rijksweg N65 grondig verbouwd en vernieuwd.

Het restaurant is ook uitgebreid en biedt nu plaats aan 200 gasten. Aan de achterzijde is een groot terras aangelegd. Aanvankelijk zou de Vughtse vestiging van Loetje in juli opengaan. Maar door corona en de oorlog in Oekraïne waardoor levertijden van bouwmaterialen aanzienlijk langer werden is de opening met een klein jaar vertraagd.

Loetje, een keten van biefstukrestaurants, heeft 32 vestigingen in Nederland waaronder twee in Brabant in Breda en Eindhoven. Vught is nu de derde Brabantse vestiging. Het is een snelgroeiende keten: in 2009 had het nog drie vestigingen. Het concern bestaat 45 jaar.

In december 2021 maakte Ton Pijnenburg, eigenaar van In ‘t Groene Woud, bekend te gaan stoppen. Dit familiebedrijf is ruim 100 jaar aan de Helvoirtseweg gevestigd geweest. Pijnenburg, wiens grootouders in 1906 zijn begonnen met de zaak, kon geen opvolging vinden waarna hij het pand aan Loetje heeft verkocht.

Bron: Peter Corvers

Download onze gratis app

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *