Slider1
slider2

Bewoners van de Leyenhof blij verrast met optreden Niels van Kollenburg

HELVOIRT – 28 mei 2020. Vandaag werden de bewoners van zorgcentrum De Leyenhof in Helvoirt, onderdeel van zorgstichting ’t Heem, aangenaam verrast.

Zij ontvingen namelijk een muzikaal optreden van de Udenhoutse zanger Niels van Kollenburg.

Vanwege het coronavirus kunnen de meeste bewoners momenteel nog niet naar buiten. Maar geen nood, daarom kwam Niels gewoon naar hen toe!

Vanaf de parkeerplaats zong Niels van Kollenburg de bewoners naast zijn eigen repertoire, vooral ook veel bekende hits van toen en nu toe. Van een Wil Tura tot aan Tom Jones, het kwam allemaal aan bod. De bewoners genoten dan ook zichtbaar. Met het raam op een kier dansten, klapten en zongen zij vrolijk mee.

‘Het is fantastisch om deze groepen mensen iets waardevols te kunnen geven, zeker in deze tijd. Al die stralende gezichten, dat geeft niet alleen hun maar ook mezelf energie’ aldus Niels.

Eigenlijk zou Niels deze editie optreden bij Helvoirts Weekend. Omdat dit vanwege corona niet door kon gaan, heeft Niels de bewoners van de Leyenhof verrast met een optreden!

De bewoners waren ontzettend dankbaar. “We hebben nog nooit een optreden van zo’n goede zanger gehad, dit was de beste ooit!” aldus een van de bewoners.
“Een van de bewoners kwam me zelfs een fooitje geven, heel lief” aldus Niels.

Voor meer informatie: KLIK HIER

Bron: HelvoirtNet/foto’s: Jelle Verbeek

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.