Slider1
slider2

Beste ondernemers,

HELVOIRT – 14 januari 2020. Als Ondernemers vereniging Haaren (OVH), zijn wij al jaren het aanspreekpunt voor de Gemeente Haaren als het gaat om ondernemerszaken.

Daarnaast zijn wij er om jullie belangen te vertegenwoordigen bij de gemeente. 

Zoals jullie weten zal op 1-1-2021 de Gemeente Haaren opgesplitst worden. Hierdoor hebben de ondernemers in de verschillende kernen te maken met nieuwe gemeentes en nieuwe bestuurders. 

Vanuit de ontvangende gemeentes, hebben wij berichten ontvangen dat zij graag communiceren en overleggen via belangenverenigingen. Voor de kernen wordt het dus van groot belang dat wij onszelf per kern organiseren, zodat we een stem hebben in de nieuwe gemeentes. 

Of het gaat over het organiseren van (gezamenlijke) evenementen, het parkeerbeleid bij de winkels of beleid rondom het buitengebied. Dit moeten we samen met de gemeentes regelen. Het is dus van belang dat we gehoord worden en dat we de mensen bij de gemeentes kennen. 

Wij, als bestuur van de OVH, willen de ondernemers van de Gemeente Haaren graag helpen, maar we kunnen dat niet alleen! 

Daarom roepen wij alle ondernemers (leden en niet leden!) op om met ons mee te denken, te organiseren en er voor te zorgen dat we een gedragen stem blijven hebben, ook vanaf 2021! 

Wil je van belang zijn, als ondernemer, voor je kern, laat het ons dan weten via info@ovh.nu . In het eerste kwartaal van 2020 gaan we bijeenkomsten organiseren om te bekijken/inventariseren wat de meest passende koers is en wie daarbij willen helpen. 

Met vriendelijke Ondernemersgroet,

Martijn van der Heijden Dianne Commissaris Wendy van de Sande Patrick van Ravensteijn

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *