Slider

Beste inwoners van de gemeente Haaren,

HELVOIRT –   19 juli 2019   Het is al weer een tijdje geleden dat ik van me heb laten horen.

Maar ik hecht er waarde aan om u nog een keer te ontmoeten om afscheid te nemen. Ik wil u graag bedanken voor de wijze van samenwerken, maar vooral ook mijn dank uitspreken voor de blijken van waardering en steun die ik van u mocht ontvangen in de afgelopen periode.
Over de vorm van het afscheid en de definitieve datum (uiterlijk oktober) volgt later bericht.
Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact op met Helma van Drunen van de gemeente Haaren, bereikbaar via 0411 62 73 50.

Met hartelijke groet,
Jeannette Zwijnenburg- Van der Vliet.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

4 Comments

 • jhw schijndel , 20 juli 2019 @ 12:11

  dat kan er nog wel bij is 302.000 euro nog niet genoeg kan ze makkelijk zelf betalen ipv weer de gemeenschap

 • jan van engelen , 21 juli 2019 @ 10:44

  Te gek voor woorden.302000 Euro wachtgeld,nog een 15000 Euro voor een zogenaamd “reintegratietraject”en nog een afscheidsfeestje op kosten van de gemeenschap er achteraan.
  Beste mevrouw Zwijnenburg,ik heb u als nieuwe burger van Helvoirt vorig jaar leren kennen.En ik heb daar op zijn zachts gezegd geen prettig gevoel aan overgehouden.
  U bent incapabel voor uw functie gebleken en trekt nu de kleine gemeente Haaren nog snel even leeg.
  U zou zich echt moeten schamen!!.En de ja-knikkers in het gemeentehuis die dit “met geld smijten van de gemeenschap”steunen zijn geen haar beter.Stelletje graaiers

 • Jan Van Balkom , 21 juli 2019 @ 20:48

  Iedereen verdient het om na een periode van inzet de ‘arena’ met een rechte rug te verlaten. Ik vraag me af of deze uitnodiging wel past binnen het geheel van hetgeen heeft plaatsgevonden en nog moet gebeuren. We zijn op weg naar de afronding van de periode Gemeente Haaren. Dat is al ‘opwindend’ genoeg.

 • Wim van Hooft , 2 augustus 2019 @ 11:21

  Mw. zal er wel recht op hebben. De gemeente zal niet anders kunnen. Dit hebben we allemaal te danken aan Den Haag waar deze achterlijke regeling ooit ingevoerd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *