Slider1
slider2

Berichtje vanaf Pakjesboot 12

Hallo allemaal,

HELVOIRT – 5 november 2021. Hier weer een klein berichtje vanaf Pakjesboot 12. Ja je leest het goed, wij zijn al onderweg naar Nederland.

Vanaf a.s. maandag kan je alles weer volgen op het Sinterklaasjournaal en Zondag 14 november is de Sint in Helvoirt.

Hoe laat: 11.00 uur

Waar: Sinterklaas en de Pieten worden zoals voorgaande jaren ingehaald door Harmonie Kunst Adelt in de Achterstraat vanaf de N65 naar het kerkplein.

Omstreeks 12.15 uur zal de Sint ontvangen worden op het kerkplein en gaan we met zijn allen de kerk in, waar we onder leiding van de Harmonie Sinterklaasliedjes zingen en kinderen krijgen de mogelijkheid om even bij de Sint te komen.

Vanaf 14.00 uur is er in het Helvoirthuis een inloopmiddag voor alle gelovige kinderen. Het Comité Helvoirt zorgt voor leuke oud Hollandse spelen, een kleur en knutselhoek waar de kinderen samen met de Pieten kunnen spelen en/of knutselen.

Ook is er een fotohoek waar foto’s gemaakt mogen worden van kinderen met Piet en/of Sint.

Voor de gelovige kinderen is er ranja en een versnapering en natuurlijk voor ze naar huis gaan een klein cadeautje.

Voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is uiteraard het sfeervolle “Klooster” open voor een drankje.

Wij verwachten omstreeks 16.00 uur het middagprogramma voor de kinderen af te sluiten.

Belangrijk om te weten voor het programma 14 november:

Voor alsnog gaan wij uit van de nu geldende RIVM regels voor de horeca namelijk:

  • Alle bezoekers vanaf 13 jaar zijn verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien. Vanaf 14 jaar wordt het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd.

Het kan zijn dat er omstreeks 14 november door het RIVM andere maatregelen worden toegepast. Houd aub zelf rekening met eventueel aangepaste regels die dan gelden.

Stichting Comité Helvoirt

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *