Slider

Auto tegen een boom in Cromvoirt

CROMVOIRT – 29 mei 2020. Om 17.10 uur is een auto tegen een boom gebotst bij de kruising Deutersestraat/ Ruidigerdreef in Cromvoirt.

In de auto zaten twee personen (tussen 20 en 30 jaar) komende vanaf Den Bosch richting Cromvoirt. Ze vlogen over de laatste heuvel in de polder en kwamen aan de linkerkant tegen een boom aan.

Het ziet er naar uit dat de snelheid zo hoog was, waarmee de twee over de heuvel reden, dat de chauffeur de macht over het stuur verloor, en de auto gelanceerd werd tegen een boom botste, waarna hij vervolgens half in de sloot hing.

De Politie en brandweer van Cromvoirt en ook het Duikteam uit den Bosch, waren snel ter plaatse. In eerste instantie dacht men dat de auto in het water was beland.

De bestuurder is door de politie meegenomen voor verder verhoor. Het vermoeden bestaat er dat de twee enige genotsmiddelen hadden gebruikt.

Het is een wonder dat beide mannen er zonder noemenswaardig letsel er van af zijn gekomen.

Bron: HelvoirtNet foto Bart Meesters

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *