Slider1
slider2

Alternatieve routes zwaar verkeer Cromvoirt en Helvoirt

HELVOIRT/CROMVOIRT – 18 mei 2023. Inwoners van Cromvoirt en Helvoirt ervaren last van zwaar verkeer dat door de dorpen rijdt.

Ondanks dat het zware verkeer niet gewenst is, moet dit verkeer wel bij de bestemmingen komen. Hier vragen we uw input voor.

Vijf alternatieve routes
In de nieuwe Mobiliteitsvisie 2035 hebben we een onderzoek aangekondigd naar alternatieve routes voor zwaar verkeer. Zijn er alternatieve routes die geschikt zijn, of geschikt te maken zijn voor het omleiden van zwaar verkeer waardoor het aantal zware voertuigen dat door Cromvoirt en Helvoirt rijdt afneemt?

Uit de participatie rondom de Mobiliteitsvisie 2035 zijn vijf alternatieve routes aangegeven. Deze routes beoordelen we graag met u samen. We horen graag van u als inwoner en ervaringsexpert welke kansen en belemmeringen u ziet voor deze vijf alternatieve routes voor zwaar verkeer.

Wijkprikker
Scan de QR-code of ga naar: https://wijinvught.nl/projecten/alternatieve+routes+cromvoirt+en+helvoirt/default.aspx 
Hier ziet u op de wijkprikker vijf alternatieve routes. Bij deze vijf routes kunt u door op de kaart te ‘prikken’ aangeven waar u kansen of belemmeringen ziet.

https://wijkprikker.nl/verkeersveiligheid-vught 

Eerste verkenning
Uw inbreng via de wijkprikker, vormt samen met de studie naar natuur- en milieu aspecten, weginrichting en de kosten voor eventuele aanpassingen een eerste verkenning. Daarna wordt verder onderzocht of de routes geschikt zijn als alternatieve route voor het zwaar verkeer.

Bron: gemeente Vught

Download onze gratis app

2 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • van den broek , 19 mei 2023 @ 07:21

  zeer zorgwekkend is de sluiproute guldenberg.de sterke toename van zwaar vrachtverkeer brengt elke dag groot gevaar. bermen worden dagelijks kapot gereden.de schadei in dit natuurgebied is ongelooflijk.gemeente en provinciale staten grijp in

 • Cor Govers , 19 mei 2023 @ 17:01

  Vind alternatieve routes niet van deze tijd. Zwaar verkeer zoals gubbels enz die hun vertrek en aankomstpunt altijd in cromvoirt/helvoirt hebben dienen eigenlijk een alternatieve lokatie zoeken. Er moeten toch voldoende plekken zijn waar deze bedrijven zich kunnen vestigen. Dicht aan de grote snelwegen op industrie terreinen die daar voor zijn ingericht
  Nu naast cromvoirt/helvoirt ook veel zwaar verkeer vanuit de diverse snelwegen via Nieuwkijk Vlijmen, enz enz.
  De wegen en dorpskernen zijn niet ingericht voor zulk dagelijks zwaar verkeer en lopen ook door en langs natuurgebieden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *