Gisteren is er feestelijk afscheid genomen van Brigitte Donkers van de Landmanschool.
Vanmorgen vroeg (22 april) is Brigitte wakker geworden en schreef de volgende tekst naar HelvoirtNet;
“Best Helvoirt,
Na 8 bewogen jaren met plezier gewerkt te hebben bij de dr. Landmanschool als intern begeleidster heb ik gisteren een fantastisch afscheid gekregen. Mijn kamer is een bloemenzee, mijn telefoon staat vol met foto’s, met de post en kaarten ben ik voorlopig nog wel bezig. Alle lieve woorden raken me. En zo bijzonder: ik heb post van meer dan 200 kinderen. Daarom stuur ik dit bericht: willen jullie de kinderen voor mij bedanken? Wat zij tekenen en schrijven is het mooiste cadeau. Ontroerend, soms grappig en heel oprecht. Veel kinderen vol vertrouwen, afscheid jufsommigen met verdriet. Zeg ze dat het goed komt.
Helvoirt is geweldig. Een mooi dorp, waarin ik zoveel goeie mensen heb mogen ontmoeten. Dank jullie wel allemaal. Ik voel: als er ooit een goed moment is om te gaan – dan is het nu: we hebben een fijne school. Mart van der Heijden wordt de nieuwe IB-er en samen met Winet en Marieke en al die andere lieve collega’s vormt hij een sterk team.
Ik ga naar het voortgezet onderwijs, maar hoop velen van jullie nog eens te treffen. Nogmaals bedankt allemaal. Ik wens de school, de kinderen en heel Helvoirt het allerbeste.”

20160421_144510
AAA reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *