Slider1
slider2

5 jaar alle zorg onder één dak in Gezondheidscentrum Drunen

JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS – 26 november 2021. Het Gezondheidscentrum Drunen (GCD) en het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) zorgen al 5 jaar samen voor goede patiëntenzorg onder één dak.

Veertien praktijken van eerstelijns zorgverleners en het JBZ stemmen hier de zorg voor patiënten goed met elkaar af. Kleinschalig en overzichtelijk. Patiënten van het GCD en het JBZ werden gisteren getrakteerd op iets lekkers en kregen een klein presentje.

Unithoofd Helene van der Zandt van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vindt 5 jaar samenwerking een mooi moment om bij stil te staan. “We vieren dit lustrum graag samen met onze patiënten. We horen vaak dat ze blij zijn met deze locatie dichtbij huis. Vooral de gemoedelijke sfeer vinden mensen prettig.”
Men kan hier terecht voor bloedprikken, röntgenfoto’s, echo’s, fundusfotografie en hartfilmpjes. Diverse specialismen houden spreekuur en soms worden er kleine medische ingrepen gedaan. Voor uitgebreidere onderzoeken of medische ingrepen moeten mensen naar de hoofdlocatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch.

Goed op weg
“Ook na vijf jaar zijn we nog steeds volop in ontwikkeling” zegt John Hurkmans, voorzitter van de Coöperatie Gezondheidscentrum Drunen. “De ambitie is en blijft om goede gezondheidszorg dichtbij, in een aangename omgeving voor patiënten te realiseren. Het Gezondheidscentrum in Drunen biedt kwalitatief hoogwaardige en persoonsgerichte zorg vanuit een brede en positieve kijk op gezondheid; niet alleen gericht op de ziekte, maar ook op preventie en algeheel welbevinden. Het gaat daarbij niet alleen om wat iemand niet meer kan, maar juist om wat iemand wel kan.”
Door de samenwerking binnen het GCD én met het JBZ zijn we goed op weg.”

Gezondheidscentrum Drunen, Tinie de Munnikstraat 11-47, 5151 VW Drunen

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.