Slider

4 mei 2021 Dodenherdenking

Archief: HelvoirtNet, Dodenherdenking 2016 (foto: Rens Bressers)

HELVOIRT – 30 april 2021. Vanwege de corona-maatregelen worden de Helvoirtse doden, die gevallen zijn in WOII op dinsdag 4 mei op een zeer eenvoudige manier herdacht.

Door uw vlag op 4 mei halfstok uit te hangen, kunnen we in Helvoirt samen herdenken. Volgens protocol hangt Stichting Comité Helvoirt om klokslag 18.00 uur de Nederlandse vlag halfstok uit bij het herdenkingsmonument op de hoek Torenstraat/Kastanjelaan.

Er is geen herdenking in de kerk en ook geen stille tocht naar het monument. Wel zullen om 20.00 uur namens de gemeente en Stichting Comité Helvoirt kransen worden gelegd, muzikaal begeleid door een van de leden van harmonie Kunst Adelt. Met het Taptoe-signaal luidt hij vervolgens 2 minuten stilte in.

Persoonlijk moment
Namens de gemeente en de pastores van beide plaatselijke kerken, nodigt stichting Comité Helvoirt u op een ander tijdstip uit voor een persoonlijk moment bij het monument in Helvoirt, bijvoorbeeld om bloemen te leggen.

Bron: Comité Helvoirt

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *