HELVOIRT – 5 maart 2016 11.00 uur- Afgelopen nacht, rond kwart over een,  is er in de Helvoirtsestraat in Helvoirt een woning beschoten. 

hELVOIRT 12 hELVOIRT 11 hELVOIRT 10

De bewoners, een ouder echtpaar, werden waker van een harde klap en zijn daardoor uit bed gegaan. Op dat moment hebben ze niks waargenomen en zijn weer gaan slapen. Vanmorgen ontdekte ze dat er twee kogelgaten in hun raam en rolluik zaten.

hELVOIRT 9 hELVOIRT 8 hELVOIRT 7

De politie (en buurtcoördinator) zijn met een buurtonderzoek bezig. De persvoorlichting benadrukte ons dat er geen enkele reden is om aan te nemen dat het hier om een of andere actie gaat tegen deze bewoners. Technische recherche doet onderzoek.
Foto’s: Bart Meesters

POLITIEBERICHT:

Getuigen gezocht van schietincident

Laatste update:
05-03-2016 | 11:36
De politie zoekt getuigen van een schietincident dat vermoedelijk afgelopen nacht plaatsvond op de Helvoirtsestraat in Helvoirt.

Kort na 1.00 uur werden de bewoners wakker van een harde knal. Ze namen een kijkje, maar er werd verder niets bijzonders aangetroffen bij het huis. Toen ze vanmorgen opstonden werden echter twee kogelgaten in het raam van de woonkamer gevonden.

Toedracht
Wat de precieze achtergrond van het schietincident is wordt onderzocht. De politie heeft geen enkele aanleiding om te denken dat de actie gericht is op de bewoners, een ouder echtpaar. De technische recherche doet sporenonderzoek. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Getuigen
Iedereen met informatie wordt dringend verzocht contact op te nemen met de politie op politie.nl/melden of 0900-8844. Anoniem tips geven kan op 0800-7000.

Bron: Politie

ZIE OOK: KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *