DE LEYENHOF MET NIEUWE HORECA

De aankleding is nog niet helemaal voltooid maar het horecagedeelte is al open voor bezoekers. Als je de hoofdingang van de nieuwe Leyenhof binnengaat zit aan de rechterkant het gezellige horecagedeelte.
leyenhof-horeca-3Een ruimte met een zwak alcoholische vergunning waar je elke dag van s ’morgens 10.00 uur tot s ’avonds 20.00 uur binnen kunt. De keuken is open tot 19.00 uur. Ruim 40 zitplaatsen en een gezellige louchebank met open haard vullen deze ruimte. In het voorjaar zal er aan de voorkant van het pand een terras verschijnen met 10 tafels en bijbehorende terrasstoelen.

Genietend van een heerlijk cappuccino heeft HelvoirtNet plaatsgenomen aan tafel. “Het komt er fantastisch uit te zien”, vertelt José Onderwater enthousiast, werkneemster van het horecagedeelte, over de nieuwe ontwikkelingen. Er leven nog meer goede ideeën binnen het 3-koppige team dat de zaak gaat runnen. Chef-kok Mitchell Frodyma heeft de leiding en is tevens coördinator van dit etablissement. “We hebben al een leuke kaart met van alles erop”, vertelt Mitchell zoals “Soepje, diverse snacks, luxe en gewone broodjes, salades, 12 uurtje en zelfs een dagmenu met elke dag keuze uit twee soorten vlees/vis”. Kom je met meer personen eten dan bestaat er ook de mogelijkheid om te reserveren (0411212626). Met een beamer en een krachtig gratis wifi netwerk erin kunnen we wel zeggen dat we er weer een prachtig nieuwe horecabedrijf bij hebben in Helvoirt.
Loop gerust eens binnen, de koffie smaakt er heerlijk!
Bron: HelvoirtNet

?????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *