De zomer van Steunpunt vrijwilligerswerk Haaren

Wij werken met uw talent en inspiratie

 Het Steunpunt Vrijwilligerswerk in HAAREN is op zoek naar inwoners die zich in willen zetten voor een ander.
Zou u graag uw kennis en ervaringen willen inzetten? Heeft u nog een uurtje tijd in de week om wat voor een ander te kunnen betekenen? De vele verenigingen en organisaties in de gemeente Haaren kunnen uw hulp goed gebruiken. Misschien is vrijwilligerswerk dan wel iets voor u. De tijdsinvestering bij vrijwilligerswerk is op maat zodat u het goed kunt combineren met hobby’s, familie en andere bezigheden. Wij kijken naar uw talenten en voorkeuren en zoeken daarbij de passende vacature, vereniging, organisatie, of losse klus.
Op dit moment zijn er vragen en mogelijkheden bij:
  • De voedselbank, kan uw hulp goed gebruiken voor inwoners die tijdelijk ondersteuning nodig hebben.
  • Ondersteun de enthousiaste leden van de EHBO in Helvoirt en versterk hun bestuur.
  • Talent op het gebied van regelgeving en administratie? We hebben hiervoor een tijdelijke klus in Helvoirt
  • Aan de slag met tomaten en komkommers? De Samentuin in Haaren heeft nog plaats.
  • Assistent beheerder in ontmoetingscentrum den Domp in Haaren
  • Gastheren en vrouwen voor in het mooie HelvoirThuis een maal per twee weken een bardienst in de avonduren (19:00 – 24:00 uur)
  • Voor onze inwoners met lichte beperkingen blijven op zoek naar warme harten die leuke activiteiten met hen willen ondernemen.
  • Een mooie klus voor cultureel geïnteresseerden. Het HelvoirThuis wil een groep enthousiaste mensen formeren (regiegroep) die een gevarieerd programma op het gebied van cultuur en recreatie op gaat stellen. Wat je met elkaar bedenkt kan onderdeel uitmaken van het programma.
  • Vele verschillende soorten bestuursfuncties in de gehele gemeente. Wie helpt mee om het verenigingsleven levend te houden?
Misschien is deze mooie vakantieperiode een prima moment om u eens te oriënteren op vrijwilligerswerk. Wilt u meer informatie over deze vragen of de organisaties? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, wij zijn ook deze zomer aan het werk.
Het steunpunt plaatst ook informatie via facebook. Vindt ons via: steunpunt vrijwilligerswerk Haaren. Voor meer informatie neemt u contact op met  Jessika  Volf via: 06 132 80 379 of
jessikavolf@contourdetwern.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *