Iedereen in Helvoirt is wel bekend met kenderkarnaval. Elk jaar staat er tijdens karnaval weer een vol programma klaar voor de kinderen.  Ook  presenteren en begeleiden wij elk jaar een nieuwe en enthousiaste prinsengroep. Wij als bestuur vinden het leuk en zijn gedreven  kenderkarnaval  levend  te houden.
Nu zijn er een aantal bestuursleden, dat na enkele jaren trouwe dienst de komende jaren er mee gaat stoppen. Daarom zoeken we enkele vrijwilligers om kenderkarnaval te versterken.
Vind je (kender) karnaval leuk en lijkt het jou iets om dit festijn mee te organiseren en beleven, neem dan contact met ons op. Wil je eerst wat meer informatie, dan kan dat natuurlijk ook.
Wij zoeken gezellige, enthousiaste mannen of vrouwen voor ons bestuur. Ook jongeren zijn van harte welkom. We zijn vooral op zoek naar personen met nieuwe, verjongende ideeën. Dus al heb je zelf nog geen kinderen, ook dan ben je van harte welkom!  Als je niet goed weet wat dit allemaal inhoudt, dan leggen wij graag alles uit.
We hebben taken voor veel en weinig tijd. We werken in diverse commissies en er is overal wel iets te doen. Tijdens carnaval draaien we alleen overdag, zodat je ’s avonds vrij bent om zelf ook nog volop te carnavallen.
Wij als bestuur hebben altijd veel plezier tijdens de voorbereiding en zeker ook tijdens de karnaval. Het organiseren past helemaal in ons thema van 2017: “we doen het stapje voor stapje”.
Opgave en meer informatie kan bij Ingrid Janssen, telefoon: 0411-644300 / Carla Poppelier, telefoon 0411-644133 of via  de mail kenderkarnaval@keispellers.nl.
Alaaf
Bestuur kenderkarnaval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *