Vakman Verkeersmaatregelen

Voor onze vestiging in Helvoirt zijn wij op zoek naar een
Vakman Verkeersmaatregelen

Dit ga je doen
De Vakman Verkeersmaatregelen draagt zelfstandig zorg voor een, volgens richtlijnen en instructies, correcte en veilige plaatsing, onderhoud en verwijdering van verkeersmaatregelen. De vakman Verkeersmaatregelen is multidisciplinair inzetbaar (geleiderail, markeringen en infratechniek). De werkzaamheden worden ook uitgevoerd op onregelmatige tijden, ‘s nachts en in weekenden.
Dit verwachten we van jou
Voor deze functie zoeken wij kandidaten met o.m. een flexibele werkhouding, het vermogen om zelfstandig/nauwkeurig te werken en van aanpakken houden! Overige functie-eisen:
– LBO/MBO werk- en denkniveau
– Rijbewijs B is vereist
– Rijbewijs C-E is een pré
– Representatief en communicatief vaardig
– Ervaring op het gebied van verkeersmaatregelen is een pré, maar niet vereist. Wij nodigen ook mensen uit te solliciteren die het vakgebied willen leren.
– Woonachtig in de omgeving van Helvoirt
Dit mag je van ons verwachten
In deze functie maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met onze afdeling HR, bereikbaar via ons hoofdkantoor 088 – 03 30 900. Eventueel kun je de vragen ook mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.
Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie Vakman Verkeersmaatregelen bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag voor 27 september 2016 tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.
Dit zijn wij
Van Rens mobiliteit ontwerpt en realiseert geleiderail, infratechnieken (OV en VRI), permanente bewegwijzering, verkeersmaatregelen en wegmarkeringen. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Een vlotte en veilige doorstroming is daarbij ons doel. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *