De Klender

 1. Informatiebijeenkomst Kruispunt N65

  22 januari 2018 om 19:00
 2. Lezing op dinsdag 23 januari over Antoon Coolen door Cees Slegers

  23 januari 2018 om 20:00
 3. DigiD wat moet ik ermee ?

  24 januari 2018 om 14:00 - 16:00
 4. “Een verslaving kan iedereen overkomen”

  24 januari 2018 om 19:00 - 22:00
 5. Film – Bram Fischer

  24 januari 2018 om 20:00 - 23:00

Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

...

Vacature: Gemeente Vught

Vught (25.000 inwoners) is een gemeente van allure. De gemeente heeft prachtige woonwijken, nieuwe scholen, een theater en moderne sportvoorzieningen. Van oudsher is Vught bekend vanwege de kazernes, de zorginstellingen, de IJzeren Man en het Nationaal Monument Kamp Vught. De gemeente staat voor grote uitdagingen op het gebied van infrastructuur, werk en zorg.
Wij zijn we op zoek naar een 1e medewerker beheer openbare ruimte voor 36 uur per week

De organisatie Bij de gemeente Vught zijn we er ons volop van bewust dat de rol van de overheid verandert. Voor jou als medewerker betekent het dat je steeds meer de regierol pakt. Je weet wat er leeft in de gemeente en je staat open voor de wensen en behoeften van je klanten.

De organisatie van de gemeente Vught is volop in ontwikkeling. De kernbegrippen zijn omgevingsbewustzijn, regisseren en klantgerichtheid. De 200 medewerkers zijn verdeeld over de afdelingen Ontwikkeling, Realisatie en Beheer, Wegwijs+, Dienstverlening en de Directiestaf. De Directie stuurt de afdelingsmanagers aan. Speer-punten in het organisatieontwikkelingsproces zijn: de bedrijfscultuur en een efficiënte bedrijfsvoering.
De afdeling Bij de afdeling Realisatie en Beheer hoort ook het cluster Beheer Openbare Ruimte (BOR of “de Buitendienst”). Bij het cluster BOR werken 24 medewerkers verdeeld over twee wijkteams. Deze wijkteams verzorgen onder andere het onderhoud en de aanleg van het openbaar groen, de wegen, riolering, straatmeubels en speeltuinen.

De functie – je werkt mee met je ploeg; – je bent gespecialiseerd in de cultuurtechniek (“groen”); – je houdt toezicht op de mensen, de machines, het materiaal en dergelijke als je ploeg werkt aan het groen. Ook zorg je voor informatie aan de inwoners van de wijk; – je deelt elke dag het werk in en verdeelt de taken van de medewerkers in je ploeg; – je doet de administratie; – je komt met verbetervoorstellen voor het onderhoud in je wijk – je hebt contact met de bewoners van je wijk en de aannemers die zijn ingeschakeld.

Wij vragen – je hebt een afgeronde VMBO opleiding, richting cultuurtechniek; – je kunt goed leiding geven en vind het leuk om dit te doen; – je hebt ervaring met het werk en bent resultaatgericht; – je ziet er netjes uit, bent enthousiast, hebt humor en bent vriendelijk en klantgericht;
Wij bieden Een salaris van maximaal € 2.561, – bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 5) en een inconveniëntentoe-slag. Het is mogelijk dat je eerst geplaatst in de aanloopschaal (schaal 4) wordt. Als overheidsorganisatie heb-ben we prima arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Functioneer je goed? Dan zetten we de functie om naar een vaste aanstelling.
Meer weten? Neem contact op met de bedrijfsleider BOR, de heer J. Dikmans, tel. 073 6580120. Solliciteren kan via www.werkeninnoordoostbrabant.nl. Gebruik daar de sollicitatiebutton. Doe het wel vóór 30 november 2017.

CC Corvers Column

29 december 2017 Corver Column: Vaart

...

Rubriek: Huyswerk

14 november 2017 in Voorpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *