Een aantal weken voor Helvoirts Weekend zat er ineens een gat in de skateramp op de rolschaatsbaan. De gemeente plaatste borden erom en een rood/wit afzetlint. I.v.m. het Helvoirts Weekend is de ramp van zijn plek gehaald en opgeslagen bij de gemeentewerk. Na het Helvoirts Weekend is de kapotte Ramp weer terug geplaatst met de afzethekken eromheen.
“Het duurt wel lang voordat hij gemaakt is” merkt een van de kinderen op als we eens een kijkje gaan nemen op de rolschaatsbaan. “Volgens mij is ie al 18 maanden kapot, of 18 weken denk ik” merkt een van de kinderen op. Op de vraag wie hem moet maken zegt de wijsneus “de gemeente” en als ik dan verder vraag wat hij ervan vind dat het nogal lang duurt geeft hij maar een antwoord; “stom he”.
Navraag, bij René van Baast van de gemeentewerken, leverde ons de volgende informatie op. De skateramp is inderdaad al een poos kapot en de nieuwe plaat die erop moet is al een aantal weken geleden besteld maar er zit nogal lang levertijd op, aldus van Baast. Hij denkt dat het nog een week of 3 gaat duren alvorens de ramp gemaakt gaat worden. Nog even wachten dus voordat het skatebord weer uit de schuur gehaald kan worden.

Foto’s Bart Meesters. Bron: HelvoirtNet
Rolschaatsbaan Helvoirt 1
Rolschaatsbaan Helvoirt 2 Rolschaatsbaan Helvoirt 3

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Andre buiting , 18 juni 2016 @ 11:02

    Volgens mij zijn de 2 weken al lang voorbij. Hoe moeilijk kan het zijn om er een vierkante plaat op te maken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *