Wiekelaar 11092014In maart 2014 heeft John Brekelmans, uit Helvoirt, te horen gekregen dat hij acute leukemie heeft. In Juni heeft papa beenmergtransplantatie en zijn derde chemokuur gehad. We hebben heel wat dipjes gehad, maar blijven hopen, geloven dat het goed komt. Sinds maart voel ik me erg machteloos meer dan “er zijn”, kan ik niet doen dacht ik. Tot dat ik hoorde van Swim to Fight Cancer.
Op zondag 14 september ga ik 2 km door de Bosche grachten zwemmen om zo mijn steentje bij te dragen.
Bij deze wil ik iedereen die een gift heeft gedoneerd bij Gemeenschapshuis Gastenbosch en sportzaal de Wiekelaar (in totaal 2502,10 euro) hartelijk danken voor de steun.
Wil je me nog steunen en of me komen aanmoedigen kijk dan even op de site:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *