[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”44092″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_column_text]HELVOIRT – 12 december. Zoals bekend hebben we van vele kanten geld gekregen om de ‘Beweegroute Helvoirt’ te kunnen bouwen. Een van de sponsoren werd ‘Kern met Pit’ en van hen krijgen we € 1.000 omdat we ons project in 2018 hebben gerealiseerd.
We maken echter ook nog kans op een aanvulling van € 1.500 als we voldoende stemmen binnenhalen… Die poging willen we wagen door jou te mobiliseren om op deze website http://www.kernmetpit.nl/stemmen+editie+2018/default.aspx te linken naar ‘Noord Brabant’ en vervolgens (na invulling van het emailadres) een vinkje te plaatsen bij de naam waarmee we ooit gestart zijn: ‘Beweeg en Kwiekroute’?
De ‘Beweegroute Helvoirt’ is er, maar als het ons samen lukt om die € 1.500 te ontvangen, gaat dit geld direct naar de initiatiefnemers van de Natuurspeeltuin. Dus stem aub zelf en vraag jouw contacten om dit ook te doen!
Met hartelijke groet, Edward de Vries[/vc_column_text][vc_single_image image=”41311″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”39753″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-4″][vc_message message_box_style=”3d”]Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net[/vc_message][vc_column_text]
 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *