Tussen 4 en 17 oktober worden leden van de Rabobank Hart van Brabant in de gelegenheid gesteld te stemmen op doelen van verenigingen en instanties tijdens de actie Hart voor uw Club.
Elk lid van de Rabobank Hart van Brabant ontvangt binnenkort een stemkaart met code waarmee men 5 stemmen kan uitbrengen op favoriete clubs/instanties, waarvan maximaal twee op dezelfde club/instantie (bijv. Te Voet Te Veld). Dat kan tot 17 oktober via: www.rabobank.nl/hartvanbrabant
Te Voet Te Veld Helvoirt is een jaarlijkse winterwandeling op de zondag tussen Kerstmis en Oudjaar. Omdat er dit jaar geen zondag valt, wordt maandag 26 december 2016 de zesendertigste tocht gelopen. De start- en finishplaats zijn deze keer bij gemeenschapshuis De Vorselaer, Capucijnenstraat 42, Biezenmortel.
Het batig saldo van de winterwandeltocht Te Voet Te Veld komt elk jaar geheel ten goede aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor twee doelen: de Evy van Kempen Foundation en Mustangh Foundation, waarvan de ’wortels’ uit Biezenmortel komen. De Foundation van Evy van Kempen (van oorsprong Biezenmortelse) zet zich in voor ouders die door hun zieke kind in financiële nood komen.
Via Inge Hendriks (van oorsprong ook uit Biezenmortel) is Mustangh in beeld gekomen. Deze Foundation, bestaande uit vrijwillige studenten van Universiteit Maastricht, doet heel veel goeds voor het West Gonja Hospital in Ghana. De opbrengst van Te Voet Te Veld is bestemd voor de vervanging van een versleten auto.
Met de financiële ondersteuning van actie Hart voor uw Club van de Rabobank Hart van Brabant hoopt Stichting Te Voet Te Veld, Helvoirt, in staat te worden gesteld om met posters, flyers en ander promotiemateriaal extra publiciteit te geven aan haar actie en goede doelen. Daarom ontvangt Te Voet Te Veld van elk lid graag 1, maar nog liever 2 stemmen. Want de hoeveelheid stemmen bepaalt de hoogte van de donatie.
Hartelijk dank,
Stichting Te Voet Te Veld
• Indien u geen lid bent van de Rabobank maar Te Voet Te Veld wel een financieel steuntje wilt geven kunt u dat doen via NL88 RABO 0121142353 t.n.v. Te Voet Te Veld, Helvoirt o.v.v. ’gift 2016’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *