Bent u lid van Rabobank Hart van Brabant? Het zou fantastisch zijn als u en uw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan het HelvoirThuis tijdens Hart voor uw Club.
Rabobank Hart van Brabant stelt een bedrag beschikbaar wat door de leden van de bank verdeeld mag worden over verenigingen en stichtingen die zich hiervoor hebben aangemeld. Deze leden mogen hun stem uitbrengen op alle clubs die meedoen. En wij doen mee!
Het geld wat wij met de steun van Rabobank Hart van Brabant ontvangen zouden wij graag besteden aan een muziekinstallatie die multifunctioneel ingezet kan worden in het HelvoirThuis. Wij merken dat er bij veel verenigingen, die gebruik maken van onze ruimten, vraag is naar een muziekinstallatie. Om iedere ruimte in het HelvoirThuis te voorzien van een complete installatie is financieel voor ons onmogelijk. Daarom hebben we gezocht naar een multifunctionele oplossing; een installatie die in meerdere ruimten (tegelijk) gebruikt kan worden.
Stem daarom, indien u lid bent van deze bank, tussen dinsdag 4 oktober en maandag 17 oktober op ons in de actie ‘Hart voor uw Club 2016’. Uw stem is voor ons geld (of eigenlijk muziek) waard! Alvast hartelijk dank.
Meer informatie over Hart voor uw Club vindt u op www.rabobank.nl/hartvanbrabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *