HelvoirThuis zoekt talenten

HHuis auditie 2De fundering ligt er. Het HelvoirThuis wordt gebouwd. En wij bereiden het openingsfeest voor.  En net zoals bij het bouwen van een huis, hebben we daarvoor veel talenten nodig. Want hoe kom je van een fundering tot een huis dat voelt als een thuis? Met een goed plan, de beste materialen, een super team en zin om iets moois te maken.

We zijn alvast begonnen met het script. De basis ligt er. We kunnen gaan bouwen. Samen werken aan een spetterend avondprogramma, vol humor, muziek en theater. Vol verrassingen en toch heel herkenbaar. Een feest voor en ook door Helvoirt. Wanneer? In september 2015.

HelvoirThuis zoekt talent

De komende maanden gaan wij op zoek naar mensen voor ons team. En de talenten die we zoeken zijn zo gevarieerd als de inwoners van dit dorp. Zang, dans, theater, acrobatiek, decorbouw, geluidstechniek, kostuums: dat zijn de bouwstenen van ons openingsevenement.

Audities

HHuis auditie 1Binnenkort starten we met audities voor de hoofdrolspelers van het theaterstuk, dat onderdeel uitmaakt van het openingsfeest. We zoeken 3 dames en 5 heren met een eigen theatrale expressie en een goede stem. Heb je belangstelling? Stuur een korte beschrijving van jouw toneelervaring en je contactgegevens naar thuis@helvoirthuis.nl. We nemen contact met je op.

Naast de hoofdrolspelers, is er in het openingsevent grote behoefte aan muzikanten, decorbouwers en andere talenten. Nieuwsgierigheid gewekt? Hou de websites  www.helvoirthuis.nl en www.helvoirt.net in de gaten. Er volgt binnenkort meer nieuws. Wil je nu al mee doen met de voorbereidingen? Meld je aan bij de cultuurcommissie: thuis@helvoirthuis.nl of neem contact op met Frans van Lith.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *