Een pannenkoekenrestaurant en geen pannenkoekenhuis dat zal het verschil worden en zeker ook voor kindertjes, er komt een speciaal kinderhoekje, maar de aandacht gaat iets meer uit naar de kwaliteit van de pannenkoek.
Op een mistige woensdagmiddag in oktober zitten we in de Zwarte Leeuw, bij ’t kruispunt in Helvoirt. HelvoirtNet zit daar met Silvie Poelmann. Het is kil in het oude gebouw, de kachel brand niet de lampen zijn uit het meubilair is nagenoeg weg, de oude Zwarte Leeuw is verleden tijd….
1 maart 2017 gaat het nieuwe bedrijf open. Vol enthousiasme vertelt Silvie dat er eigenlijk nog niks bekend is en zeker dat er nog weinig naar buiten gebracht kan worden. We luisteren aandachtig naar haar verhaal. Het restaurant gaat helemaal op de schop, strippen noemen ze dat, een moderne outlook moet van deze ruimte een aantrekkelijk pannenkoekrestaurant maken. Moderne snufjes en mooi meubilair gaan er een fraai geheel van maken. Ook buiten komt er weer een terras.
Er komt een hyper moderne keuken met een fonkelnieuwe bak wand, niks bakcarrousel, maar ambachtelijk en met gewoon koekenpannen. De ingrediënten, zijn uit deze streek en de pannenkoeken worden ambachtelijk bereid. Het gaat heel speciaal worden vanaf 1 maart bij ’t kruispunt in Helvoirt. Een fonkelnieuw horecabedrijf en nog veel meer..zwarte-leeuw-04
Het hele pand gaat op de schop, er is boven woonruimte en ook die wordt opgeknapt en aangepast. Er is nog veel werk, zo komt er een nieuwe website een nieuw logo, of er een nieuwe naam op het pand komt is nog onduidelijk, er zal personeel gezocht worden, zoek je nog woonruimte, wie weet boven het nieuwe pannenkoekhuis, er zijn nog zoveel vragen en Silvie mocht en kon eigenlijk weinig vertellen ………. Haar advies is dan ook: “hou HelvoirtNet in de gaten, daarop komen we met nieuwe berichtgeving als dat aan de orde is”. Kijk, dat is al een goede start, fris duidelijk en modern. Het komt helemaal goed met het pannenkoekrestaurant op ’t kruispunt in Helvoirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *