Ik ben op zoek naar oppas adressen in Helvoirt en omgeving.
Ik ben 20 jaar en ik woon in Helvoirt. Ik studeer HBO-Verpleegkunde in Nijmegen. Ik vind het erg leuk om op te passen en omdat ik al vanaf mijn 13e doe, heb al erg veel ervaring. Ik heb een stage van 2 weken gelopen bij kinderdagverblijf Ieniemienie in 2011. En ik heb afgelopen februari-maart 8 weken stage gelopen op de kinderdagbehandeling in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.
Hierdoor heb ik ervaring met kinderen in de leeftijd van 1 maand oud tot en met kinderen van 12 jaar oud. Voor meer informatie of interesse kunt u mijn een persoonlijk bericht sturen of een WhatsApp bericht op 06-11973751
Met vriendelijke groet, Eerke van Bommel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *