Op donderdagochtend 27 maart komt de eerste groep basisschoolkinderen een bezoek brengen aan de biodiversiteitsheg. De biodiversiteitsheg is onlangs geplaatst bij de ingang van de gemeentewerf van Haaren. Het is een object dat tot stand is gekomen op initiatief van Landschap Natuur Milieu Haaren (LNMH).

De heg beoogt een domein te worden voor lokale planten en dieren. In de heg kan de natuur haar gang gaan. De vormgeving is opvallend en uniek. Het basisontwerp is gemaakt door (grafisch) ontwerpster Jacqueline Couwenberg uit Haaren. Zij runt het bedrijf En&And-design en zij oogstte enkele jaren geleden met het idee grote lof bij de jury van haar opleiding. Dank zij vele medewerkers van instellingen, bedrijven en instanties heeft de heg een opvallend plaatsje gekregen in de Haarense gemeenschap.IMG 8659

De heg met bijbehorend bord en de kleinere instructiebordjes heeft niet een alleen een fraaie uitstraling maar biedt ook educatieve mogelijkheden. Die zijn nu ook ontdekt door het basisonderwijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *