Foto: Archief HelvoirtNet

De heer H.P.M.(Bart) Vissers uit Biezenmortel, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen behorende bij deze koninklijke onderscheiding werden uitgereikt door burgemeester Jeannette Zwijnenburg van de gemeente Haaren op woensdag 26 april om 11.00 uur aan de Capucijnenstraat 13 in Biezenmortel.
Bart Vissers is 75 jaar

Foto: Henk Pijnenburg

Ontplooide activiteiten:
• Vanaf 1993 is hij vrijwilliger bij de Parochie St. Joseph te Biezenmortel. Hij verricht diverse werkzaamheden, waaronder opruimwerkzaamheden, het bij overlijden maken van houten herinneringskruisjes voor in de kerk, het jaarlijks helpen met het plaatsen van de kerststal en het openen en sluiten van de Damianokapel.
• Vanaf 2000 is hij secretaris en penningmeester van de KBO, afdeling Biezenmortel. Daarnaast maakt hij jaarlijks de jaarkalender voor de leden en de maandelijkse nieuwsbrief. Ook is hij lid van de activiteitencommissie.
• Vanaf 2000 is hij bestuurslid van de Stichting De Gemeenschap te Biezenmortel. Deze stichting beheert het gemeenschapshuis De Vorselaer. Daarnaast is hij penningmeester, sleutelbeheerder en klusjesman.
• Vanaf 2001 is hij secretaris en wedstrijdleider bij de Biljartclub OGG te Biezenmortel.
• Vanaf 2008 is hij vrijwilliger bij Biezenmortel Heartsafe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *