Ook de gemeente Haaren doet mee met de Nacht van de Nacht! Op zaterdag 29 oktober worden alle lampen rondom het gemeentehuis en de kerk uitgeschakeld. De lampen worden pas weer maandag ingeschakeld. Dit betekent dat het gemeentehuis en de kerk zowel de zaterdag- als de zondagnacht verduisterd zijn.
NACHT VAN DE NACHT
Het jaarlijkse evenement “Nacht van de Nacht” vraagt aandacht voor de gevolgen van lichtvervuiling. Lichtvervuiling is het kunstmatige (nacht)licht dat het biologische dag- en nachtritme van dieren en planten verstoort. Door heel Nederland worden activiteiten georganiseerd die op een eigen manier een steentje bijdragen aan het tegengaan van lichtvervuiling. Honderden bedrijven en gemeenten doven de lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar vindt de 12e editie plaats op zaterdag 29 oktober.Drukwerk
FACEBOOK ACTIE
Voor de Nacht van de Nacht hebben we een speciale Facebook actie waarbij een Waka Waka Power+ te winnen is. Een Waka Waka Power+ is een externe telefoon- en tabletoplader en (zak)lamp in één. De powerbank draait volledig op zonne-energie en geeft tot wel 150 uur veilig en duurzaam licht. Winnen? Ga gauw naar facebook.com/gemeente.haaren!

2 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Show , 21 oktober 2016 @ 16:03

  Die Nacht is een bewustmaker voor ieder, snapt u? Niet om mee te adverteren dat Gem.Haaren mee doet.
  Die doet beter altijd: zo interessant zijn kerk en -zeker- gemeentehuis niet om ’s nachts te verlichten , want op slot.

 • Jan , 22 oktober 2016 @ 18:15

  Alsof het licht al niet lang geleden is uitgegaan in het gemeentehuis.
  Erg veel lichtpuntjes zijn daar al lang niet meer te ontdekken.
  Zouden ze de burgers het licht in de ogen niet gunnen?
  Wanneer gaat er in het gemeentehuis nou eens een lampje branden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *