Op zondag 9 oktober 2016 hebben vijf Judoka’s van Team Coolen deelgenomen aan het Internationaal Judotoernooi in Alkmaar. Aan het toernooi deden Judoka’s uit verschillende Europese landen mee. Uit Nederland waren ook veel topclubs vertegenwoordigd.
Stan van Riel moest vijf wedstrijden winnen om de finale te bereiken. Deze verloor hij van een jongen uit Zweden wat hem tweede maakte in zijn gewichtsklasse.
Thorgal Sangiao Schreuders en IJsbrand Kloover werden derde in hun gewichtsklasse. Vigo van den Oetelaar en Milou van Amelsvoort namen ook deel maar zij haalden het podium niet.
Komend weekend organiseert Team Coolen haar eigen toernooi bij Sportcentrum De Leye in Oisterwijk. Het toernooi heeft 221 deelnemers van 9 clubs uit de omgeving. Het toernooi start om 09.00 uur met de jongste deelnemers en zal tot ongeveer 13.30 uur duren. De toegang tot de zaal is gratis en publiek is van harte welkom.
Team Coolen geeft Judotraining bij HelvoirThuis in Helvoirt. Voor meer info www.teamcoolen.nl of bel met Vincent Coolen (06-43010228)

judo-5

Op de foto vlnr IJsbrand Kloover, Vigo van den Oetelaar, Milou van Amelsvoort, Stan van Riel en Thorgal Sangiao Schreuders.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *