1 juli 19.00 uur
Novalis Flex Office Industrieweg 9c Vught.
N65 HelvoirtDe gemeenten Vught en Haaren, provincie Noord-Brabant en het ministerie van Infrastructuur en Milieu organiseren woensdag 1 juli een inloopavond over de Verkenning N65 Vught-Haaren. Tijdens deze avond praten de partijen belangstellenden bij over de voortgang en planning van de verkenning. Het ministerie, de provincie Noord-Brabant en de gemeenten Vught, Haaren en ’s-Hertogenbosch onderzoeken momenteel welke aanpassingen benodigd zijn aan de N65 in Vught en Haaren. Het primaire doel is het verbeteren van de leefbaarheid. Iedereen is van harte welkom.
rijkswaterstaat-logoDe algemene inloopavond van woensdag 1 juli volgt op enkele bewonersavonden en gesprekken met inwoners van Vught en Helvoirt die in de directe nabijheid van de N65 wonen. Afhankelijk van de toekomstige besluitvorming kunnen de gevolgen voor deze bewoners heel ingrijpend zijn. Bijvoorbeeld vanwege de noodzakelijke aankoop of sloop van woningen. Het project Verkenning N65 Vught-Haaren vindt het belangrijk deze belanghebbenden zoveel mogelijk vooraf persoonlijk te informeren over deze mogelijke gevolgen.
De avond van 1 juli is bedoeld voor alle belangstellenden. Belangstellenden uit Vught en Haaren zijn van harte welkom bij Novalis Flex Office, Industrieweg 9c in Vught. De inloopavond start om 19.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen.
Verkenning N65 Vught-Haaren
De N65 tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch is een rijksweg met veel verkeer die diverse woongebieden doorkruist. Daarom doen het Rijk, provincie Noord-Brabant en de gemeenten Vught, Haaren en ‘s-Hertogenbosch momenteel een verkenning van de N65 Vught-Haaren. De verkenning heeft als primair doel het verbeteren van de leefbaarheid. Voor maatregelen aan de N65 is 100 miljoen euro (incl. btw) beschikbaar. De Verkenning is gestart met de ondertekening van de startbeslissing van de MIRT Verkenning N65 Vught-Haaren op 16 mei 2013.

Novalis Flex Office Industrieweg 9c Vught

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *