Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

Het is mogelijk om op de nieuwssite van Helvoirt.n...

Informatie- en participatiebijeenkomst ontwikkeling Kruispunt Torenstraat – Molenstraat

Foto: Rens Bressers

Alle inwoners van Haaren en Helvoirt zijn van harte uitgenodigd voor de informatie- en participatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het kruispunt Torenstraat-Molenstraat als onderdeel van de aanpak van de N65. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 22 januari vanaf 19:00 uur in het gemeentehuis. Inloop is vanaf 18:45 uur.

Adviseer het ontwerpbureau
Tijdens de bijeenkomst stellen we het ontwerpbureau aan u voor dat aan de slag gaat met de uitwerking van het voorkeursalternatief voor ontwikkeling van de N65. Voor het ontwerpbureau, Royal HaskoningDHV, is uw inbreng van groot belang bij deze uitwerking. U wordt dan ook gevraagd mee te denken over de verschillende aspecten van inpassing en ontwerp. Uw kennis van de omgeving en uw ervaring met gebruik van het kruispunt en directe omgeving is waardevol bij het maken van het ontwerp.

Aanmelden
We nodigen u, namens het gehele projectteam bestaande uit Provincie Noord-Brabant, Rijkswaterstaat, gemeente Vught en gemeente Haaren, van harte uit hierbij aanwezig te zijn. We vragen u zich hiervoor aan te melden via www.haaren.nl/aanpak-n65, zodat we in de voorbereiding rekening kunnen houden met het aantal aanwezigen.

Koning 2018 Heidedistel en 50 jarige jubilaris
“Een verslaving kan iedereen overkomen”

CC Corvers Column

7 januari 2019 Corvers Column: Vlucht naar voren

Sinds april vorig jaar heeft de burgemeester nog a...

De Buit

Plein Helvoirt

15 januari 2018 in Voorpagina
2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. “Is alles wat tussen N65 en spoorlijn ligt bij Vught te voegen en over de N65 bij Oisterwijk en over de spoorlijn naar Tilburg”?

    • Hebben de helvoirtse bewoners van de genoemde gebieden hier ook nog iets over te zeggen?! Als het aan CDA-Haaren-Helvoirt-Esch-Biezenmortel ligt wel!! Uitgangspunt is de huidige dorpsgrenzen respecteren.