Veel mensen vinden het heerlijk. Surfen op Funda en bij anderen binnen kijken. Inspiratie opdoen voor je eigen interieur, gniffelen om het bruine jaren-70-bankstel en de lelijke gordijnen of je verbazen over hoeveel badkamers een woning kan hebben. Lekker gluren bij de buren.
Als je zelf op zoek bent naar een nieuwe woning, ga je niet lukraak gluren bij huizen die te koop staan. Je stelt het Funda-filter in op de omgeving waar je wilt wonen en in de prijsklasse die bij jouw budget hoort. Kortom je gluurt gerichter. Je bekijkt de foto’s van enkele huizen die in de smaak vallen tot je ze bijna na kunt tekenen of je loopt of rijdt eens bij die woningen voorbij. Zo probeer je je een voorstelling te maken van de woning en of deze bij jou/je gezin past.
Om nu meteen de verkoper of Van den Hurk Makelaardij te bellen voor een bezichtiging van het huis, is nogal een stap. Zeker in deze tijd. Want krijg je jouw eigen huis wel verkocht en hoe zit het met de financiering? Gelukkig gloort er licht aan de horizon. Consumenten hebben weer meer vertrouwen, blijkt uit onderzoeken van de NVM en ook de economische vooruitzichten zijn positiever dan enkele jaren geleden. Tel daarbij de relatief lage woningprijzen én de lage hypotheekrente op. Dat maakt dat er in het derde kwartaal van 2016 het hoogste aantal huizen is verkocht sinds het begin van de crisis in 2008. Dat is goed nieuws.
En misschien een mooi moment om je oriëntatie op huizen meer in de praktijk te brengen. Want foto’s op internet blijven slechts plaatjes. Je wilt zelf door het huis lopen en met eigen ogen aanschouwen hoe het er uitziet/hoe dat voor je voelt. Zo vorm je een eigen indruk van de woning. Dat is toch veel beter dan internetplaatjes gluren!
Van den Hurk Makelaardij kan je hierbij ondersteunen en je helpen een keuze te maken. Mocht de woning van je dromen bij een andere makelaar te koop staan, schakel dan vooral Van den Hurk Makelaardij in als uw aankoopmakelaar: dit zal je veel zorgen uit handen nemen/ je blik verruimen en veel sacherijn achteraf voorkomen. De kosten van Van den Hurk als aankoopmakelaar………. die vallen enorm mee: Van den Hurk Makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars voor je terug. Lees hierover de recensies: MEER INFO KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *