Het HelvoirThuis wordt steeds multifunctioneler gebruikt. Dat betekent dat de verschillende ruimten regelmatig anders ingericht worden.
Bijvoorbeeld: de Huiskamer wordt omgetoverd tot restaurant tijdens de Mantelzorgdag; De Sportzaal wordt een Proeverij of een inloopavond vanuit de gemeente Haaren; de Huiskamer wordt Theaterzaal tijdens Helvoirt Uitgelicht. Deze ‘metamorfoses’ kosten behoorlijk wat inspanning als het steeds door dezelfde persoon/personen gedaan wordt.
Ben jij een Aanpakker?
Dan kunnen wij jouw hulp heel goed gebruiken!
Wij zijn op zoek naar mensen die kunnen helpen met het opbouwen, inrichten en opruimen van de ruimten. Die mee kunnen helpen met het leggen van de beschermingsvloer in de Sportzaal.
Dit kan voorkomen op allerlei tijden, overdag en ’s avonds en is afhankelijk van het tijdstip wanneer de ruimte die we gaan omtoveren vrij komt.
Als we een groepje hebben maken we een groeps-app waarin we de data en tijden zo bijtijds mogelijk bekend maken. We hopen dat we dan makkelijker een beroep kunnen doen op de vrijwilligers die zich daarvoor aan hebben gemeld. En dat de klus sneller geklaard is.
Wij bieden je leuke en actieve collega’s, een gezellige werkplek en een vrijwilligerscontract bij TinH.
Voor informatie over deze vacature kun je je wenden tot Sietske van Iersel, sietske@helvoirthuis.nl, 06 25130421

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *