Misschien is het nog te maken

HEET (Haaren Energiebewust Ecologisch Traject), een onderdeel van LNMH (Landschap Natuur Milieu Haaren) probeert alweer diverse jaren inwoners te motiveren om spullen niet zomaar klakkeloos weg te gooien als er iets aan kapot is. Een speciaal team reparateurs staat klaar om te proberen kapotte spullen herstellen. Zij doen hun uiterste best om de reparatie te doen slagen, maar het komt toch ook wel eens voor dat het niet lukt. Als dat zo is voelt het in ieder geval beter om het als afval naar de milieustraat te brengen. Je hebt het tenslotte geprobeerd. Ook hebben veel mensen spullen in huis die helemaal niet meer worden gebruikt. Probeer deze eens te ruilen met iets van iemand anders of geef het weg en maak er iemand anders gelukkig mee. Alles is mogelijk, enige voorwaarde is dat je zelf tijdens de avond aanwezig blijft en als er niet geruild of weggegeven is dat je de meegebrachte spullen weer mee naar huis neemt.
heetAl het bovenstaande is mogelijk op dinsdag 24 mei in Creatief Centrum ’Onder de Wilg’, Haarendijk 6 in Haaren. Daar kan dus iedereen gratis allerlei defecte spullen laten repareren tussen 19.30 en 21.30 uur. Een kapotte stoelpoot, een kapot kledingstuk, iets elektronisch, enz. De reparateurs vinden het wel fijn als je reparatie mee volgt, zodat je er ook iets van kunt leren.
De HEET Reparatie-, ruil-, weggeefavond is gezellig en is gratis te bezoeken, wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd en een kleine vergoeding voor het lekkere bakje koffie of thee. Nog iets meer weten: 0411-641778, fietsforfun@gmail.com.
De HEET Reparatieavonden zijn ook nog op de dinsdagavonden: 6 september, 29 november. Noteer het meteen in de agenda, altijd handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *