Na de succesvolle karaoke avond in maart heeft Peter van de Klokkenbar aan de Nachtburgemeester gevraagd of we misschien iets wilden doen met koningsnacht. Natuurlijk willen we dat!
Gisteren (26 april) was het dan zover, het thema was “Guilty Pleasure” . Dit zijn liedjes die je eigenlijk erg mooi vind maar die eigenlijk “niet kunnen”. Foute liedjes, zeg maar.
Er lagen briefjes waarop je jouw “Guilty Pleasures” kon noteren en deze werden dan door Peer op de playlist gezet. Er kwam dus echt van alles voorbij weer, lekkere meezingers en ook het ouderwetse “hakken en zagen”. En soms zelfs met de bijbehorende dansjes.
Het leuke was ook, dat er wat mensen die bij de karaoke avond zijn geweest, nu ook weer gezellig langskwamen. En ook weer wat nieuwe gezichten naast de vele “oude” bekenden.
kingsnight 2016
De Nachtburgemeester met haar Raad
Het was lekker druk en heel erg gezellig. Een hele succesvolle koningsnacht en voor ons, als Nachtburgemeester en Raad, een geslaagd tweede event.
Er zijn alweer plannen voor een volgend event maar daar over kan je binnenkort meer lezen op ONZE FACEBOOK pagina. 
Iedereen bedankt voor het delen van je “Guilty Pleasures” en de super gezellige avond
Voor mensen die niet weten wat de Nachtburgemeester in Helvoirt doet; Het begon voor ons eigenlijk als een grapje tijdens een verkiezing op Helvoirt.net wie de meest invloedrijke persoon in Helvoirt was. Door een goede campagne werd Nicky van Helvert hier de winnaar.
Ondertussen was de titel “meest invloedrijke persoon” verandert in “Nachtburgemeester”. Er werd een Nachtraad gekozen, en zo is het begonnen….
Wij zijn, al zeggen we het zelf, een mooi clubje mensen die graag het uitgaansleven in Helvoirt willen verbeteren. Dit willen wij doen in samen werking met de lokale horeca.
Wij hebben geen budget, alleen ons enthousiasme, ideeën en handjes.
Op onze FACEBOOK PAGINA  zijn we heel blij met ideeën van iedereen. We richten ons op alle leeftijden zolang het met het nachtleven te maken heeft. Als je bv een goed idee hebt voor een thema feest dan kan je dat daar neerzetten. Iedereen kan er op reageren en wij gaan ermee aan de slag. Wij vragen ook regelmatig om jullie mening over ideeën en zijn blij met alle reacties.
En het grote voordeel van Helvoirt is dat alles op loop en/of fietsafstand is dus scheelt enorm in de taxi kosten 😉 .

koningsnacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *