[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_single_image image=”39702″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][vc_column_text]Hotel Guldenberg heeft afgelopen zomer opnieuw de gouden status ontvangen, betreffende de Green Key classificatie.
Wat is Green Key eigenlijk? Dit is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water. De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de normen die gesteld zijn door de Stichting KMVK (Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit). Het handhaven van deze normen wordt gedaan in samenwerking met onze onafhankelijke keurmeesters, door middel van regelmatige keuringen op locaties en documentatie in het online Green Key systeem waartoe elke deelnemer toegang heeft.
Afgelopen zomer is deze controle opnieuw geweest bij Guldenberg Hotel. En ja hoor, ze hebben geen brons, geen zilver, maar een gouden status behaald!
Veel milieumaatregelen, welke Guldenberg als onderneming treft, zijn onzichtbaar. Energiebesparende verwarmingsketels, het gebruik van duurzame stroom of het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn slechts enkele voorbeelden. Maar er zijn ook maatregelen die u wel kunt zien. Bijvoorbeeld waterbesparende douchekoppen en wastafelkranen, spaarverlichting en gescheiden afvalinzameling.
Op deze gouden status van Hotel Guldenberg, kan heel Helvoirt trots zijn!
[/vc_column_text][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-4″][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *