Familie berichten

21 november 2017 Familieberichten op HelvoirtNet

Het is mogelijk om op de nieuwssite van Helvoirt.n...

Container in brand en andere kleine vernielingen in Helvoirt

HELVOIRT – 11 december 02.30 uur. Een container is in de nacht van maandag op dinsdag in vlammen op gegaan aan de Helvoirtsestraat in Helvoirt. Rond half drie in de nacht kreeg de brandweer de melding van de containerband. Bij aankomst stond een groenbak, welke bestemd is voor het groente, fruit en tuinafval in brand. De brandweer wist de brandende resten van de container snel te blussen. Verderop op de Helvoirtsestraat en de Nieuwkuijkseweg zijn door vandalen kleine vernielingen aangericht. Zo stond even verderop een container op zijn kop en waren plaatjes langs de weg uit de grond getrokken, en is er gerotzooid met enkele andere containers.

Omdat er meerdere vernielingen werden gepleegd, is het aannemelijk dat de container in brand is gestoken. Van de container is niks over gebleven als een hoop gesmolten plastic. Of er nog meer vernielingen zijn gepleegd is niet bekend. Bij een snelle verkenning werden op het eerste gezicht niet meer als de genoemde zaken aangetroffen.

Een bericht plaatsen, een mededeling doen, familiebericht doorgeven of verenigingsnieuws, dat kan bij HelvoirtNet. Tevens zijn wij altijd op zoek naar het laatste nieuws. (een foto en/of logo erbij maakt het vaak leuker). Mailen maar! nieuws@helvoirt.net

 

Presentatie ombouw N65 (+video)
Plannen N65 op hoofdlijnen duidelijk

CC Corvers Column

7 januari 2019 Corvers Column: Vlucht naar voren

Sinds april vorig jaar heeft de burgemeester nog a...

De Buit

Plein Helvoirt

11 december 2018 in Voorpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.