In onze praktijk voor fysiotherapie aan de Valkenierstraat 8b wordt al jaren professioneel begeleid jeugdfitness gegeven.
Het trainen op jonge leeftijd zonder specialistische begeleiding brengt risico’s met zich mee.
Hierbij kun je denken aan te zware of juist te licht uitgevoerde oefenvormen, trainingsvormen welke in een verkeerde uitgangshouding worden uitgevoerd.
Daarom wordt je professioneel begeleid door daarvoor speciaal opgeleide mensen. Op deze wijze kunnen wij ervoor zorgen dat je op een verantwoorde wijze je fitheid en conditie naar een hoger niveau brengt.
Je voert, in groepsverband, je eigen individuele trainingsprogramma uit.
Voordat je kunt instromen in de jeugdgroep wordt er een intake afgenomen waarbij de vitale functies: zoals bloeddruk, hartfrequentie en zuurstofgehalte worden opgemeten.
Daarnaast wordt er een conditietest gedaan om je conditie in kaart te brengen. De gegevens van deze intake worden in de computer vastgelegd. Op basis van deze gegevens wordt er een trainingsprogramma op maat voor je gemaakt.
De jeugdfitness is op maandagavond van 19.00-20.00u en is voor jongeren van 12 – 18 jaar oud. Heb je interesse om te gaan fitnessen, geef je dan op voor een gratis proefles.
Voor meer informatie of tarieven kun je op www.fysiotherapiehelvoirt.nl kijken of contact met ons opnemen:
Telefoonnummer: 0411-642014
Mailadres: info@fysiotherapiehelvoirt.nl
Team Fysiotherapie Helvoirt
Valkenierstraat 8b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *